Click to earn money .

Tuesday, December 4, 2012

ThePopLook.Com

Assalamualaikum wbt.



ThePoplook ! 
Okay , Thepoplook . Hari ni aku nak share sikit dekat mana nak cari baju untuk 
muslimah .  Firstly kalau nak beli baju online ni , korang mesti sign up dulu .
Dia perlukan korang punya alamat untuk hantar , so korang kena la sign up ye ^^

Okay taknak nak cakap banyak , mari kita tengok gambar gambar :)


Untuk membeli atau cuci cuci mata je lawatilah 

6 comments:

  1. ishh cantiknyaaa baju peplum yg kat atas tu..... aishhh kena kawal nafsu ni

    ReplyDelete
  2. Hahaha , kawal kawal . kalau suka beli ja ^^

    ReplyDelete
  3. MJ pun dah membeli sebab terjebak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab cantik kan , Hihihih :D

      Delete
    2. Yup, cantik dan selesa dipakai :D

      Delete
    3. Woah , nanti saya pun nak beli ! :D

      Delete