Click to earn money .

Saturday, April 12, 2014

Long distance.

asalamualaikum wbt. Em em.
Rasa kekok pulak nak menaip entry . Hiks. Lama betul tak update entry ni.
Maigaddd , ke mane je menghilang? Hehe. Ekceli ade je kat Malaysia ni.
Tahun ni fatihah akan menduduki peperiksaan terpenting sekali !
SPM SPM SPM SPM SPM SPM .
Okay cukup la tu repeat banyak kali. Yaaa saya calon spm tahun. uhuks.
Jadi , kena berjuang la sikit. Tapi sampai sekarang entah sedar ke tak . Haha
Jadi ada tak yang sudi kongsi tips untuk SPM?
Tapi alhamdulilah sedar tak sedar , tahun ni banyak sangat pengalaman tihah .
okay pertamanya, awal tahun ni lesen moto dah dapat jadi senang la sikit nak ke sekolah , tuisyen atau manamana. Takpayah la susahkan ibu dgn ayah lagi. Tahun ni jugak la banyak berjalannya pun . Ke KL, Negeri Sembilan,Perlis,Perak,Kelantan,Penang dan indonesia. Bisnes tihah jugak alhamdulilah makin mendapat sambutan yang menggalakan dari kawan kawan.
SZF Shopaholic . Kebanyakkan tihah jual banyak jubah , dress, skirt labuh , baju kurung.
Haa raya ni banyak la stok baju baru . Hehe. Meh beli ye . Sedar tak sedar ni , bulan oct ni batch 97
trial spm weh. Struggle struggle ! Cikgu cikgu pun banyak cakap , stop la facebook, wechat, whatsapp,instagram,twitter, tumblr dan sebagainya yang melalaikan. Em em ,Baiklah cikgu.
Gajet gajet ni memang daya tarikan dia lagi kuat daripada buku . sobs.
Jadi sekarang dah bulan april . Jadi budak spm sekalian marilah kita berjuang. wkwk.